zilwerbeam

Alla inlägg den 16 februari 2013

Av Maria Winge - 16 februari 2013 16:42

Lucas har varit och köpt lördagsmyz gott till sig.

 

 

Han älskar verkligen munkar! 

 

Jag fick åka sala runt för att hitta just denna sort!

 

Själv så äter jag detta i kväll till melodifestivalen.

 

Har ju lovat mig själv att sluta upp med gott. Det funkar om man ger sig fan på det. Jag har inte ätit chips på ett tag. I januari åt jag chips senast. Då lär man ju tänka att jag är ett chips monster   en påse i veckan har jag ätit. Men det är slut på det. Från och med nu blir det att köpa dom där minsta påsarna som är pyttesmå för då blir det inge mer. 

 

Håller som bäst på i tvättstugan nu. Ska tvätta Lucas nya kläder, dom lär jag nog tvätta separat. Ifall dom färgar. Men det tror jag inte. 

 

// Maria   

 

Av Maria Winge - 16 februari 2013 09:05

Igår fick jag hem Lucas igen   .

Har längtat så efter honom. 

Men det är ju tur att en vecka går så fort.

 

Det var gladiatorerna för honom igår kväll.

Det var ett jäkla liv på honom, han hejja och gapa och hojta på någon som han höll på och ville skulle vinna. Men det var så härligt att ha lite ljud hemma. Emma var oxå hemma och jag var så glad men hon stack iväg till Andreas igen. Dom kommer ikväll och vi ska titta på melodifestivalen tillsammans tror jag.

 

Nu är hon på bilskolan och går introduktionsutbildning, så hon och jag får börja övningsköra. Jag har ju redan gått den med Hampus och Linus så jag slipper det den här gången. Sen är det bara att fixa papperna på det och tuta och köra.   

 

Idag tänkte vi åka ner till biblioteket och låna böcker, han vill låna någon spännande och läskig bok. Vi får nog fråga någon som jobbar där.

 

En vecka har gått för mig på röd våning. Jag börjar lite smått få in lite rutiner på vad som ska göras när. Men det är en bra upplevelse att se hur det är överallt i huset. En stor fördel är ju att man kan hela huset och hoppa in överallt om det skulle behövas. 

 

När det blir vardag och ledig dag ska jag ringa vetrinären och boka tid för katten. Han måste kastreras och då får han även en tatuering i örat. Jag tror inte jag kan hålla honom inne i sommar så då är det bra att han inte springer runt och gör alla med barn.   

 

// Maria   

 

Ovido - Quiz & Flashcards