zilwerbeam

Alla inlägg den 4 februari 2012

Av Maria Winge - 4 februari 2012 11:04

Har/är ju väldigt svårt att klippa klorna på min/vår hund Babe.

Hon skriker och är inte ett dugg still. Men vi var ju tvungna och barnens pappa har hjälpt mig med det nu i veckan.

Men jag känner ju att jag måste ju göra det själv nån gång.

Nu har jag bestämt mig för att jag ska försöka ta en klo i veckan och då borde hon sluta med att skrika och fara omkring. På bakbenen slits dom ju ganska bra av sig självt men framtassarna är inte bra. Eller var inte bra. Nu är det ok igen. Jag måste övervinna min egen oro/rädsla för att klippa dessa. Önskar mig själv lycka till (kan behövas).   

 


// Maria   

Av Maria Winge - 4 februari 2012 08:34

Igår när Lucas kom så låg en inbjudan till kalas i väskan till idag! Lite kort varsel kan jag tycka. Men han ska gå iaf. Om det är -10 grader så ska dom vara hemma hos Edvin annars ska dom vara på måns-ols och leka, grilla korv, fiska, skridskor mm. Tror det blir hemma hos dom faktiskt. Min termometer stod på -18.8 när jag var ute med hundarna.   Kalaset börjar 11. Måste ju även köpa present kom jag på.   


Sen låg en annan lapp i Lucas väska. Dom hade provat på luftgevärs skytte med skolan och Lucas tyckte det var jätteroligt så han vill börja med det. Så på onsdag går vi dit och kollar. Kul för han vill ju inte göra något som vi har kommit med förslag på. 


Annars blir det en inne helg för oss kan jag tro. Inte ens hundarna ville va ute i kylan. Tror dom får ont i trampdynorna av kylan. Dom trippade sista biten hem. Jag får nog ta tag i städningen när Lucas är på kalaset.


// Maria   

Ovido - Quiz & Flashcards