zilwerbeam

Alla inlägg den 29 januari 2012

Av Maria Winge - 29 januari 2012 17:33

Jag passade på att ta en långpromenad med hundarna när ändå solen sken som den gjorde. Så skönt det var.Passade på att laga lite mat. Snitzel, pommes, sås och grönsaker. Mums!!


Sen väntade jag på att Stefan (brorsonen) skulle komma och hjälpa mig att få upp en sänglampa. Han kom och borra och skruva upp den så det ser ut så här vid min säng nu:

 


Jag blev jättenöjd. 


Efter det så passade jag på att gå till badhuset, 1,5 km. Som uppvärmning tog jag mig en joggingtur på 5 km på 31 min. Tänkte att jag skulle se om jag orkar mer än 30 min så då passade jag på att jogga lite saktare än vanligt, det blev ju ändå bara en minut längre men jag orkar nog om jag ger mig fan på det. Sen gymma lite och sen gå hem 1.5 km. Kände i benen att jag jogga igår i 25 min. Det blir nog för ofta varje dag. Nästa vecka får jag ta varannan dag isf. Vila i morgon. Tisdag jobbar jag kväll så då passar det bra att gå dit på dagen.   


Passade även på att betala räkningar idag. Fick en jättebra lön iofs. Men 2000 gav jag till Hampus i försenad studentpresent. Han ville ha en resa men det passar ju aldrig så det fick bli pengar ist. Sen 2000 kr på sparkontot. Så jag har inget mer att leva på än som vanligt. Men det går ju.  


Om en stund blir det en dusch och dricka lite mer vatten. Man gör av med så mycket vätska när man tränar och risk för huvudvärk kommer som ett brev på posten. 


// Maria   

Av Maria Winge - 29 januari 2012 11:27

Söndag igen.

La mig vid 22 tiden igår. Trött som bara den.

Fick sms på sms. Satte mobilen på ljudlös.

Somna sen så skönt till strax efter 8. 

Ut med hundarna. 

Sen in igen och la mig.

Låg till 10 tiden.

Nu har jag nyss ätit frukost och druckit kaffe.

Blir nog att ta disken nu. Har inte orkat med den i helgen.


// Maria   

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards