zilwerbeam

Alla inlägg den 10 april 2012

Av Maria Winge - 10 april 2012 21:38

Har varit en lååååång dag idag.

Knappt varit hemma.

Upp och jobba, hem på lunch och ut med hund, så vidare jobba sen hem en timme och vidare på utbildning mellan 18-21. Stackars Babe ensam alldeles för länge idag.  


På eftermiddagen var det dags för min "hälsagrupp", vi hade föreläsning om motivation i 2 timmar. Lite drygt att sitta och lyssna men samtidigt bra. På fredag blir det lättgympa på hälsa gruppen. Ska bli kul för jag brukar ju gå på det på torsdagskvällar. Har inte gjort det på ett tag nu för jag har haft annat för mig. På torsdag blir det ju kören  .


Bara hem och vända. Som tur var hade Emma gjort mat så det var bara att sätta sig och äta. Sen kl 18 dags för utbildningstillfälle nummer 2. Det var intressant idag. Bla lag och rätt. Lite grann bara för att få en inblick i det. Sen lite om möjligheter bla. Hur livet kan te sig hos olika människor.


Nu hemma och Babe har haft lite roligt och haft sönder mina glasögon så nu måste jag köpa nya    haft sönder mitt broderi jag har hållt på med, ätit upp en massa pennor...................!!!!!!! Fy dig Babe!! Det betyder ju att hon har varit ensam för mycket idag tyvärr......! Annat i morgon, kanske ska ta med henne i spåret och springa med henne?? En tanke.


Nu ska jag umgås med henne en stund innan vi lägger oss.


// Maria   

Ovido - Quiz & Flashcards