zilwerbeam

Alla inlägg den 14 april 2015

Av Maria Winge - 14 april 2015 13:49

Jag var ju till doktorn igår och jag fick en kur smärtstillande på 2 veckor. De jag hade tagit hjälpte ju för stunden, men så fort jag slutade med dom så kom värken tillbaka. Så nu har jag blivit 25% sjukskriven i en månad och om värken fortfarande är kvar då ska jag höra av mig igen för då blir den en remiss till reumatologen. Vore ju bra om jag fick komma dit oavsett om jag har ont om en månad eller inte. Tycker jag iaf.

Nu får jag lite längre arbetsdagar. Jag har ju jobbat till 11 de dagara jag jobbar dag nu blir det till kl 14. Om en månad blir det som vanligt till 16. Man märker ju att man missar mycket på jobbet av att bara jobba så lite. Men nu ska det väl bli ändring på det. 

 

Igår var vi på möte i skolan med rektor skolteam och vi föräldrar och så Lucas. Jag trodde ju givetvis att barnen skulle vara med eftersom det gäller dom men tydligen inte, men hur som helst så var Lucas med och det tycker jag var bra. Nu har vi gjort upp en plan för framtiden.

 

Igår fastade jag för jag tycker jag behöver gå ner några kilon. Det är ju så jobbigt att vara hungrig hela dagen. Men dessa dagar jag får äta ska jag fortsätta räkna kalorier. Annars blir det ju ingen skillnad i slutändan. Då äter jag desto mer istället.

 

// Maria

Ovido - Quiz & Flashcards