zilwerbeam

Alla inlägg under november 2014

Av Maria Winge - 12 november 2014 14:18

Blev en ledig dag idag.

Skickade iväg Lucas till skolan kl 8.

Så la jag mig i soffan i ett par tre timmar och bara kolla på tv och slumrade lite.

Det var så skönt.


Tog mig ut och skulle jogga. Men kände direkt att det skulle bli för jobbigt. Kämpade på i nästan 2 km innan jag gav upp. Förkylningen måste nog ge med sig först helt innan jag orkar med att jogga. Kände i bröstet att andningen inte riktigt funkade. Men jag ger mig inte. Det ska gå snart.


Om en timme ska jag skjutsa Hampus och Andreas på jobbintervju. Hoppas dom får jobbet och då har dom något att göra i en månad eller längre. Hampus behöver detta jobb nu. Andreas med för den delen, men han har ju skola att börja i januari.


I kväll är det kören igen. Får väl se om jag kan sjunga. Lär ju prova iaf.


// Maria   

Av Maria Winge - 9 november 2014 16:46

Fars dag idag.

Lucas gick till sin pappa vid 12 och då passade jag på att ge mig ut och springa liten stund, det blev 3 km på 20 min. Helt ok för att vara med hostan och så vidare. Blir nog att försöka mig på det i morgon igen eller på tisdag. Kanske dumt att göra det direkt i morgon.


Jag ringde nyss till min pappa och det tycker han räcker bra. Behöver inte åka och hälsa på och ge en massa presenter.   


Har gjort god mat idag. Stekt fläskfile i skivor och sen koka ihop i grädde och vitlöksost. Till det pressad potatis och inlagda champinjoner. (Jag som inte tycker om svamp!!!) Det var gott som sjutton. Finns även till matlådan i morgon.


Passade på att dammsuga idag. Blir ju en hel del hundhår här hemma. Man kan ju inte tro att den lilla damen kan tappa så mycket som hon gör men det ligger små "hundvalpar" överallt här hemma.     


Onsdag blir det kören igen. Har ju inte varit på övning eller på konserten för min hosta men nu jäklar ska det gå. Jul låtarna ska sitta nu. Bäst att jag tränar på lite till på onsdag så man inte är helt ute och cyklar.     


Lucas och jag pratade igår kväll om att vi skulle ta sovmorgon idag. Sova till minst halv tio iaf. Gissa när jag vakna??? Kvart över tio!!! Lucas vaknade 10.40 Snacka om sovmorgon   .


// Maria   

Av Maria Winge - 4 november 2014 15:40

Blev ofrivilligt ledig idag.

Jag låg till halv 8.

Promenad med hund i 20 min.

Åkte hem och fixade och sen cyklade jag ner på stan för att ta ut pengar på Nordea.

Dom hade ju rån förra veckan, (fattar mig inte på rånarna, banken ligger närmast polisstationen av alla banker i sala) iaf så fick jag ringa på dörren innan jag blev insläppt!! Sen var det raka spåret till kassörskan, när jag sen var klar och gick ut fick nästa kund gå in. Jättekul att stå där ute i kylan sen i vinter!!! Om dom är oroliga varför inte skaffa lite fler personal på salakontoret ett tag!!??


Så vidare till Ica och sen hälsade jag på farmor. Sjukt egentligen, vi bor port i port, jag har inte varit där på en månad tror jag..............fy skäms på mig!!

Så hem och jag lagade mat, Hampus kom och vi åt. Alltid trevligt när barnen kommer hem och hälsar på.


Jag ska snart iväg med Lucas till tandläkaren.

Han gillar inte det så speciellt kan jag säga.


Han och jag var på bio i söndags oxå. Det var första gången vi varit på bio. Han tyckte det var trevligt.


Det är så tråkigt när man blir ofrivilligt ledig. Man har ju planerat att jobba men får inget......

Vi får se hur det blir första januari då. När vi ska bli basplacerade, om vi får fler jobb då. Men det kan ju bli bra oxå. Vi slipper vara på jättemånga ställen då. Jag tror jag ska söka något annat om det kommer ut något. Jag har sökt till hemtjänsten och den ansökan gick ut i fredags. Vi får väl se om man blir kallad på intervju. Men jag tror jag hellre vill vara inomhus om jag ska vara på samma ställe. Men trivs i hemtjänsten oxå men vintertid är det kallt och jobbigt att cykla osv.


Nej nu är det dax att hämta Lucas, sen kanske jag drar till gymmet.


// Maria   



Ovido - Quiz & Flashcards