zilwerbeam

Alla inlägg under juni 2014

Av Maria Winge - 7 juni 2014 14:02

Idag är mormor (jag) barnvakt.
Föräldrarna är på ålands hav över dagen.

Av Maria Winge - 6 juni 2014 09:21

Förra inlägget blev ju lite konstigt, vet inte vad som hände....?


Iaf så köpte jag den där tv:n jag ville ha.

Skattepengarna rök på den men det var det värt.

Har ju suktat efter en större tv länge nog nu. Så kom chansen och jag tog den.

Priset var ju rätt oxå.

50 tums så det är väldigt mycket större än den 32 jag hade.


Farmor Lisa blev inlagd i onsdags för att i går opereras. Den gick bra och i morse kom hon upp på avdelningen och förhoppningsvis går allt enligt planerna. Då kommer hon hem på måndag. I morgon åker brorsan och hälsar på henne och på söndag åker jag och hälsar på. Faster kommer på måndag och stannar förmodligen ett antal dagar med farmor för att se så allt går bra.


I går hade vi studenten. Emma slutade gymnasiet. Herregud så fort tiden går. Med bra betyg så går hon nu ut i arbetslivet som undersköterska. Hon hade en bra dag i västerås med att åka på flak. Hem och kl 17 kom vänner, släkt osv på mat. Det var så bra allt och jag hoppas och tror att Emma var nöjd med allt.


   


Älskar dig min dotter   


// Maria   



Av Maria Winge - 4 juni 2014 11:10

LED-TV i Full HD från Sharp med Active Motion 100 Hz-teknologi för jämnare bildkvalitet, även för fartfyllda filmsekvenser. Dessutom är TV:n utrustad med USB-mediaspelare.

50 tums!

Av Maria Winge - 3 juni 2014 09:28

Har haft ont i axlarna i flera månader nu och de sista månaderna har jag även fått ont i höger arm. Efter att inte klara av att jobba och sjukskrev mig, så tog jag kontakt med Vc och fick en läkartid i går. Så väl där så pratade hon om inflammation i axel runt leden. Så helt sjukskriven till 10 juni. Sen halvt sjukskriven till den 22 juni.


Tog mig till järndammen och sprang en runda. Var så skönt. Där är det upp och ner och massa rötter och stenar i vägen. Så man får passa sig. Men det gick bra iaf.


Idag ska jag på Sala Torg och äta mat med mina goa arbetskamrater. Dom ska först iväg på någon boule grej men det hoppar jag över efter som jag har ont i armen.


I söndags kom Malin och fotade Emma vid dammarna inför hennes student. Jättefina kort. Hon är duktig Malin.


Nu är det sista saker som ska fixas inför torsdagens student.


I morgon hämtar jag nyckeln till lokalen, åker och plockar blommor.

Göran ordnar i lokalen på kvällen, jag åker till Maggan på köravslutning.

På torsdag fixar jag det sista i lokalen sen åker vi till västerås, ska vara där kl 11.30

Spännande!!

Kl 17 kommer alla som kommer.


I går fick jag veta att farmor ska opereras på torsdag så hon kan inte vara med på studenten. Men huvudsaken hon blir frisk. Hon är så trött nu för tiden och dom anser att hon är så pigg så den här operationen bör hon göra och hon har gått i dom tankarna oxå. Först ville hon inte bli det. SÅ vi håller våra tummar på torsdag för farmor Lisa   .


// Maria   



Ovido - Quiz & Flashcards