zilwerbeam

Alla inlägg den 10 juli 2012

Av Maria Winge - 10 juli 2012 21:21

Herrejistanes!

Vilken början på dagen!!!!

Vaknar och funderar vad klockan är? Tittar ut genom fönstret, fullt med cyklar utanför jobbet, skit!!!! Panik!!!! Vad har hänt med mobilen som skulle ringa??? Tar den och den är avstängd, va sjutton, sätter på den och klockan visar 7,28!! Börjar jobba 7.30.Jävlar, kastar mig upp och ringer Ewa och säger att jag har försovit mig, in på toa, ut med hunden, allt går på en kvart så är jag på jobbet! Pust och stön.   

Det vill jag inte va med om mer. Det visade sig att batteriet i mobilen hade blivit slut i natt och då stängs mobilen av, from nu ska jag alltid ladda den på nätterna. Jag lovar!   

 

Jobbade och hade mig hela dagen, ja nästan iaf, tog komp en timme. Gick till systembolaget för jag ville ha en prislista, hittade ingen.............................................
.....gick till apoteket och fråga efter min medicin, läkaren hade dom inte fått tag på än men vi ringer dig så fort vi hört något säger hon. Ok går hem och äter mat som Emma och Andreas gjort. Tack snälla barn   

Tiden går och klockan halv sju ringer apoteket och säger att läkaren har skrivit ut ett nytt recept på bricanyl nu. Det är rätt sa hon.

  Bara att hämta ut den då. Salvan han skrev ut till eksemet på benet är ett receptfritt som jag redan har provat och inte funkar. Fan att han inte lyssna eller??!! Får ringa dit och be dom skriva ut något starkare preparat.

 

Fotade glasögonen jag köpte. Kan inte ha dom på mig när linserna sitter i.

   

 

Ewa kom över med vovvarna.

Vi planerar en resa söderut i maj, men frågan är hur dyrt det är med biljetterna...... jag ska ringa och kolla i morgon, dom är iofs inte släppta än men dom måste väl veta på ett ungefär vad det ska kosta.

 

Så gick hon och jag sitter här med kaffe. Blev sugen på amarula. Så jag sitter här och halsar direkt ur flaskan.

  En flaska på 50 ml. Pytteliten flaska. Gott är det iaf. Skål på er därute.

 

Solen har jag inte sett röken av idag. Däremot lite regn. Moln hela dagen, har tom tyckt att det var kallt ute. Mitt i sommaren!!!! Kallt??? Ja faktiskt.

 

// Maria     

 

Ovido - Quiz & Flashcards