zilwerbeam

Alla inlägg den 21 juli 2014

Av Maria Winge - 21 juli 2014 11:27

Grattis


Emma


19 år idag!




Tänk vad åren går, kändes inte alls längesen


jag fick Emma. Men 19 år går så fort.


Älskade unge som själv ska bli mamma.


Svårt att fatta men livets gång.




I juni så var jag sjukskriven i 3.5 veckor. Sista 1.5 veckan var jag halvt sjukskriven. Iaf så har tiden gått och förra helgen kom jag på att jag inte har fått något papper att fylla i från försäkringskassan så jag ska få pengar. Jag satt och ringde dit, plats 165, 25 minuter senare kom jag fram och fick då veta att min arbetsgivare inte har sjukskrivit mig. Va fan då!! Ringer då arbetsgivaren och dom tyckte det var konstigt för det ska gå automatiskt..........nu gjorde dom det iaf och i torsdags kunde jag gå in på deras hemsida och fylla i dessa saker om min sjukskrivning och kan ni tänka er jag får pengarna redan i morgon! Helt otroligt måste jag säga. För första gången måste jag ge försäkringskassan positiv kritik. Underbart. Det var ju inte många kronor jag får men min rättighet iaf.


Igår var jag, bror, faster, mamma, pappa, barn på Måns Ols och åt god mat och firade min pappa som fyllde 70 år! Har lite svårt att fatta att han är så gammal. Men jag är ju 44 så inte så konstigt.


Solen är här för att stanna hela veckan verkar det som, så Lucas och jag har bestämt att vi ska åka till Silvköparen och bada i morgon.


// Maria

Ovido - Quiz & Flashcards