zilwerbeam

Alla inlägg den 28 juni 2013

Av Maria Winge - 28 juni 2013 18:45


Stolt över mig själv.
Tagit bort en fästing på hunden.
Jippi! Jag klarade av det.

Lucas fick en pool av Andreas och Emma idag.

Av Maria Winge - 28 juni 2013 13:10

Idag ska jag gnälla!

Hade ju en tid hos tandläkaren med Lucas i morse.

Eftersom han är så orolig och lite rädd att gå dit och det inte funkar som vanligt där så skulle han få lungnande medicin idag.

Vi har tid kl 8.

8.15 kommer dom ut och hämtar oss.

Det gjorde mig först lite sur för när dom vet hur han är kan dom väl iaf passa tiden??? Under dom 15 minutrarna hann Lucas fundera och bli ännu nervösare och började gråta och undra över den där medicinen.

Sen grät han väl istort sätt hela tiden mer eller mindre. Vilket gjorde att det inte funkade med att göra det som skulle göras. Nu ska vi få en remiss till västerås och han ska bli nersövd! Men så kan man ju inte göra varje år han ska till tandläkaren...!

Medicinen funkade väl men inte så bra för Lucas var ju iaf orolig och nervös.


När vi kom hem kom jag på att jag lär ut med hunden för hon bajsade inte i morse. Hm....hur gör jag nu? Får ju absolut inte lämna Lucas själv alls. Nåväl, messa runt lite bland mina barn och några vänner. Fick till slut en granne att komma in och passa Lucas när jag rastade hunden. Hennes dotter tog först ut hunden men det gick inte. Babe vägra följa med henne   hon är bra mammig hon!


Nu väntar jag på att någon ska komma och titta på löpbandet och förhoppningsvis köpa det av mig. Det står bara och samlar damm. Använt det 2 ggr bara på ett halvår! Springer hellre ute. Fast nu har jag ju ont i knäet så springa kan jag inte göra så mycket längre.....  . Jag har iaf fått en tid till sjukgymnast.


Sen blir det färga hår med Jessica.


// Maria   


Ovido - Quiz & Flashcards