zilwerbeam

Alla inlägg den 10 april 2013

Av Maria Winge - 10 april 2013 10:08

Nedräkningen har börjat ordentligt.

15 arbetsdagar kvar.

Om det kunde gå fortare!!

Men det är tydligen inte bara jag som slutar utan vi är 3 som sagt upp oss på kort tid. Har en känsla av det blir fler innan bygget läggs ner.


I måndags tog jag mig i kragen. Gick upp 7.45

På med joggingkläder och mössa. Ut och sprang. Jösses vad jobbigt när man är otränad och ligger nere på noll igen. Kallt för luftrören så jag hade så ont efteråt. Men det blev 2.46 km. Igår var det innebandy. Idag upp och ut igen för att jogga lite längre. 2.86 km blev det idag. Det går frammåt. Svårt när man inte riktigt vet under tiden man joggar hur långt/kort det blir. Men när man kommit hem så vet man ju när man kollar på mobilen. Fortsätter jag så här så blir det snart milen. I morgon ska jag ut igen. Känns ju så skönt när man är i gång igen. Idag tog jag inhalatorn och jag märkte ingen skillnad men jag ska fortsätta ta den varje gång jag ska iväg på jogging. Kanske hjälper fast jag inte märker det....!


På fredag eftermiddag ska jag på introduktion på mitt nya jobb. Lära mig hur jag lägger mig tillgänglig på deras dataprogram. Sen gör jag det hemma. Enda gången man inte lägger sina dagar är ju under semestern när jag går för någon. Då hoppas jag att det funkar för mig så det inte krockar för mycket med tanke på Lucas.


// Maria   


Ovido - Quiz & Flashcards