zilwerbeam

Alla inlägg den 11 maj 2014

Av Maria Winge - 11 maj 2014 19:01

Spelade på Sanna igår och jag vann lite pengar   

Spelade även på österrike. Vann lite pengar där med   


Har blivit bokad på mycket jobb denna månad så min minustid bör ju förhoppningsvis minskas avsevärt.

Har olika ställen hela veckan. Det är roligt för man blir ju inte så trött på stället då. Nytt varje dag   


Var ut och joggade igår och orkade typ ingenting så jag lovade mig själv att nu jävlar ska jag ut varje dag, till vilket pris som helst. Än har jag inte kommit ut idag. Det regnar ju..........sen var barnen här och åt och jag kan inte jogga förrn det har gått minst 3 timmar efter maten, får håll annars. Så vid 20.30-21 kan jag förhoppningsvis komma ut.


I morgon kväll blir det att ta bort tavlor mm från väggar, ta ner gardinstång, blommor mm från fönstret. Ställa möblerna i mitten på golvet för målarna kommer tisdag morgon. Blir nytt och fint där inne. Ska bli så bra. Har hittat två tavlor som jag ska köpa till mitt sovrum oxå. Blir nog bra där oxå så småningom.   


Längtar till sommaren. Janne och jag funderar på att åka till Ullared och kolla. Längtar till augusti då bär det av till Irland. Ska bli så roligt. Har jag pengar kvar så blir det även en resa till Turkiet i september. Blir mycket resa av men guud vad spännande    och roligt! I januari blir det Kanarieöarna. Tur jag hittade mitt pass   .


// Maria   

Ovido - Quiz & Flashcards